De kamers

B&B Ommekamp beschikt over twee comfortabele kamers die zich op de eerste verdieping bevinden. De kamers zijn ingericht met een tweepersoonsbed (met twee matrassen/kunnen apart worden opgemaakt). Op verzoek is het mogelijk op de grote kamer een kinderbedje (campingbedje) bij te plaatsen.

Beide kamers beschikken over een wastafel met warm en koud stromend water. Handdoeken, badlakens en badjassen zijn aanwezig.

Badkamer

Er is één badkamer voor beide gastenkamers. De badkamer is modern en nieuw. In de badkamer bevindt zich een wastafel met grote spiegel en scheerstopcontact en een ruime inloopdouche. Het toilet is gescheiden van de badkamer en bevindt zich in het voorportaal voor de badkamer. Voor iedere gastenkamer ligt een douchemat klaar op de badkamer. Op de badkamer is een föhn aanwezig.

Ontbijtruimte

Op de begane grond bevindt zich de gemeenschappelijke ruimte, tevens receptie en bibliotheek waar u gedurende uw verblijf een boek kunt lezen, of een kopje thee, koffie of espresso kunt drinken. Gezelschapsspelletjes en informatie over Drenthe en omgeving zijn aanwezig. 
`s Morgens wordt in deze ruimte het ontbijt geserveerd met (zelf gebakken) brood, hartig en zoet beleg, zelfgemaakte jam, biologische- en streekproducten, fruit, muesli en yoghurt en een eitje indien u dit wenst. Bij mooi weer kan het ontbijt ook op het terras in de tuin worden genoten. In de ontbijtruimte staat een koelkast voor een koel drankje (tegen betaling). Op verzoek kan gebruik gemaakt worden van een magnetron.

Het ontbijt wordt geserveerd tussen 08.15 uur – 09.45 uur

Tuin

In de tuin en op het terras is het heerlijk toeven. Er zijn zitjes aanwezig, in de zon, onder de parasol of onder de appelbomen. 
De bloementuin met de vele vlinders mag gezien worden.
Een deel van de tuin met terras bij woonkamer en keuken is privé.

De beschikbare kamers: