De kamers

B&B Ommekamp beschikt over twee kamers die zich op de eerste verdieping bevinden. De kamers zijn ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed. Het is mogelijk op de grote kamer een babybedje (type campingbedje) bij te plaatsen. Voor kinderen tot max. 2 jaar.
Beide kamers beschikken over een wastafel met warm en koud stromend water. Handdoeken, badlakens en badjassen zijn aanwezig.

Badkamer

Er is één badkamer voor beide gastenkamers. De badkamer is modern en nieuw. In de badkamer bevindt zich een wastafel met grote spiegel en scheerstopcontact en een ruime inloopdouche. Het toilet is gescheiden van de badkamer en bevindt zich in het voorportaal voor de badkamer. Voor iedere gastenkamer ligt een douchemat klaar op de badkamer. Op de badkamer is een föhn aanwezig.

Ontbijtruimte

Op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke ruimte, tevens bibliotheek waar u gedurende uw verblijf een boek kunt lezen, of een kopje thee, koffie of espresso kunt drinken. Gezelschapsspelletjes en informatie over Ansen en omgeving zijn aanwezig. 
`s Morgens wordt in deze ruimte het ontbijt geserveerd met (zelf gebakken) brood, hartig en zoet beleg, zelfgemaakte jam, biologische- en streekproducten, fruit, muesli en yoghurt en een eitje indien u dit wenst. Bij mooi weer kan het ontbijt ook in de tuin worden genoten. De ontbijtruimte is voorzien van een koelkast (een koel drankje tegen betaling) en magnetron.

Het ontbijt wordt geserveerd tussen 08.15 uur – 09.45 uur

Tuin

In de tuin is het heerlijk toeven. Er zijn zitjes aanwezig, in de zon, onder de parasol of onder de appelbomen. 
De bloementuin met de vele vlinders mag gezien worden.
Een deel van de tuin met terras bij woonkamer en keuken is privé.

De beschikbare kamers:

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.